Een film met energie en pit

Tussen pot en pint is het idee ontstaan van StapelZot van M. De rest is geschiedenis. Ondertussen werden kosten nog moeite gespaard om van StapelZot van M een dynamische prent te maken. Op de filmsets wordt gewerkt met cameradolly's, GPS gestuurde drones met zelfstabiliserende camera's, time-lapse DSLR toestellen en mobiele filmkranen.

In StapelZot van M worden uiterst verfijnde technieken toegepast om geavanceerde effecten te bereiken. Met al deze attributen pompen we energie en pit in de film.

 

Een film waar iedereen naar uitkijkt

De sociale media hebben ervoor gezorgd dat iedereen die Mechelen een warm hart toedraagt de film wil gezien hebben. Een opportunitieit voor steunende partners die mee op de filmkar willen springen. Alle partners situeren zich in de regio van Mechelen. Buiten de steunende partners krijgen wij de hulp van logistieke partners die ons de nodige facilieten verlenen om van deze prent een pareltje te maken, Mechelen waardig.

Zelf partner worden?

Elke Mechelaar die zijn bedrijf, locatie of vereniging of gewoon zichzelf als individu in de kijker willen zetten kan partner worden. Er zijn verschillende formules mogelijk, ook gratis, vanaf zero tot 1.000 euro. Meer info? Bel 0475-276630 of 0486-278895 of mail ons. Contacteer ons volledig vrijblijvend om alle mogelijkheden te onderzoeken. Op aanvraag sturen wij u een tarieflijst voor Partnership & Paid Product Placement.