Meedoen met de film 'StapelZot van M'


Binnenkort starten de opnames van de film "STAPELZOT VAN M" met onder meer Jo Lemaire - Roos Van Acker - Walter Smits - Xandra Van Welden - Rudi Demets - Ferre Uytterhoeven - Luc Vis - Wim Jorissen - Myriam Sips (de Bellemadam) en tientallen bekende Vlamingen en bekende Mechelse smoelen in de hoofdrollen. Voor deze opnames is regisseur Pita Said Aghassaiy nog op zoek naar figuranten die zich minstens één uur kunnen vrijmaken tussen 1 augustus 2015 en 30 augustus 2016. De opnames vinden plaats in de stad Mechelen.
.

  • Verheerlijking van de Dijlestad. Een 30-jarige vrouw speelt de rol van Xandra, een vrouw die een merkteken aanbrengt op een muntstuk van twee euro. Dat muntstuk legt gedurende de hele film een eigen weg af en wisselt van eigenaar tot het opnieuw bij Xandra terecht komt. Tijdens de reis van het muntstuk maakt de toeschouwer kennis met de "beau monde" van Mechelen.

  • Aandacht voor cultuur, politiek, horeca, handel en toerisme. Cultuur is niet weg te denken uit de Dijlestad. Maar ook op politiek vlak scoort Mechelen hoge toppen. En zonder horeca, handel en toerisme zou de Dijlestad een dode stad zijn. De prent loopt in samenwerking met het Congres- en erfgoedcentrum Lamot, Stad Mechelen Marketing & Communicatie Kandidaat figuranten en Mechelse bedrijven of verenigingen moeten zich inschrijven op innerspace.be via deze link.

  • Wie mag meedoen? Elke burger die Mechelen een warm hart toedraagt mag zich aanmelden om mee te spelen of te figureren in de film. Ook locaties van bedrijven kunnen dienst doen als figuratie. Hebt u liever een persoonlijk onderhoud? Contacteer dan Paul Van Welden op 0475-276-630.

Stapelzot is een productie van Van Welden & Partners Media, Inner-Space Studio's en Maan TV Mechelen. Het script is geschreven naar een idee van Mediamaker Paul Van Welden. De regie is in handen van de Mechelse rapper Pita Saïd Aghassaiy.